Solutii eficiente anti soareci, sobolani
Prima pagina   Oferte speciale   Produse noi   Cum comand   Termeni si conditii   Intrebari   Garantii si reclamatii   Contact
Cosul de cumparaturi este gol

Produse
 
Anti-rozatoare
Aparate anti-insecte
Aparate anti-daunatori
Igiena publica
Purificare aer
Diverse
Consumabile
Spray protectie
 

Curs valutar
 
 
Euro EUR 4.4362
Dolar SUA USD 3.9746
CAD 3.0219
GBP 6.2075
 
Convertor valutar
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 

LINK-uri utile
Protectia Consumatorului


Loading

Cum comand

Toate produsele noastre sunt noi, sigilate, si pot fi livrare in orice oras, comuna, sat din tara.

Pentru a efectua o comanda va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi:

1) Cautati produsul dorit pe site.

2) Apasati butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

3) Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi apasati butonul din pagina cosului de cumparaturi.

4)Completati datele de facturare si livrare iar apoi apasati butonul "Trimite Comanda".

5)In scurt timp veti primi un e-mail care va contine datele comenzii dumneavoastra.

6)Un operator va va contacta telefonic pentru a confirma comanda dumneavoastra.

7) Costul livrarii este de 15 ron oriunde in tara, plata ramburs, dupa ce desfaceti coletul si vedeti produsul pe care l-ati comandat. Durata in care produsul (produsele) ajung la dumneavoastra este de 24-48h.

Garantia si returul produselor

Toate produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, foaia de reclamatii (notificare scrisa in care sa prezentati reclamatia), copii dupa factura fiscala/ bon de casa si certificatul de garantie.

Utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor (modificari nepermise, fortarea parametrilor in scopul maririi performantelor, folosirea unor prize fara impamantare, expunerea la socuri mecanice sau electrice, umezeala, temperatura excesiva, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, montaj necorespunzator, neefectuarea reviziilor anuale specificate in certificatul de garantie, etc) precum si indepartarea sticker-elor de identificare adaugate de noi atrage anularea garantiei acestor produse. Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului.

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: 

  • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
  • Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte inclusiv ambalajul si accesoriile aferente, si nu a fost instalat (urme vizibile de folosire) adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura, zgarieturi, lipituri, etc.
  • Denuntarea de contract se face numai in scris. Pot fi returnate pe baza acestor legi numai produsele care nu au fost ridicate de la sediul nostru si nu au fost livrate de firma nostra clientului.
  • Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii firmei noastre.
  • Deasemenea, daca instalatia nu a fost dimensionata corespunzator, nu raspundem pentru performantele scazute, sau necorespunzatoare ale sistemelor.


 

Cauta


Cele mai vandute
 
Aparat anti rozatoar...
Pret: 57.91 RON
 
 
Aparat anti rozatoar...
Pret: 77.31 RON
 
 
Aparat anti daunator...
Pret: 65.15 RON
 
 
Aparat ultrasunete r...
Pret: 64.84 RON
 
 
Dispozitiv fix anti ...
Pret: 174.18 RON
 
 
Aparat antiinsecte, ...
Pret: 65.15 RON
 
 
Aparat anti rozatoar...
Pret: 65.8 RON
 
 
Aparat cu ultrasunet...
Pret: 125.8 RON
 
 
Aparat cu ultrasunet...
Pret: 106.44 RON
 
 
Aparat ultrasunete a...
Pret: 48.38 RON
 
 
Dispozitiv ultrasune...
Pret: 208.06 RON
 
 
Aparat anti daunator...
Pret: 96.77 RON
 
 
Aparat anti pasari u...
Pret: 174.18 RON
 

  Prima pagina   Cum comand   Termeni si conditii   Intrebari   Garantii si reclamatii   Contact